Meest voorkomende materialen

Canvas

De canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit en tonen mooie volle kleuren. Door het gebruik van een speciale inkt is het doek watervast. Bij een canvas een fotoafdruk over een houten lijst gespannen. De lijst van onze canvassen is 2 cm dik.

Let op: Er zal een rand van zo’n 2,5 cm rondom verdwijnen van de voorkant van het canvas, dat op de zijkant (en een paar mm de achterzijde) gedrukt wordt. U ontvangt uw canvas inclusief ophangsysteem en bevestigingsmaterialen.

Tuinposter

Uw foto wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl. De tuinposter is UV- en waterbestendig en staat garant voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur. Het doek is voorzien van ophangogen. Deze ogen zijn gemonteerd met een onderlinge afstand tussen de 25 en 50 cm (afhankelijk van het formaat).

Aluminium

Een foto gedrukt op aluminium geeft uw interieur een moderne look. De foto wordt haarscherp op een aluminiumplaat gedrukt. De geborstelde RVS-structuur van het aluminium zorgt voor een unieke uitstraling. De foto wordt gedrukt op een witte basislaag, het aluminium zelf is niet direct zichtbaar in de fotoafdruk. De aluminiumprint wordt geleverd met een handig ophangsysteem.

Vurenhout

Een fotoafdruk op hout laat uw foto door de aanwezigheid van nerven en noesten veel meer spreken dan een foto in een eenvoudig fotolijstje of een canvasprint. Het houten schilderij zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Vurenhout is minder geschikt voor gebruik buitenshuis of in natte ruimtes. De foto op hout wordt geleverd met een handig ophangsysteem.

Let op: De richting waarin de plank lopen is altijd in de richting van de langste zijde van de foto. Bij een liggende foto is dat dus horizontaal, bij een staande foto is dat verticaal. Zie ook het voorbeeld ter illustratie.

Plexiglas

Door de strakke en moderne stijl is een foto op plexiglas ideaal voor de weergave van portretten, trouwfoto’s en sportfoto’s. Vanwege de professionele uitstraling is dit product ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Omdat plexiglas op een bijzondere manier met licht omgaat, zal uw foto steeds weer een ander, en daarmee dynamisch effect krijgen. De foto op plexiglas wordt compleet met ophangsysteem geleverd. Dit ophangsysteem bestaat uit 4 afstandhouders waarop de foto op plexiglas rust. Deze afstandhouders dienen in de muur bevestigd worden.

Andere wensen

Een aantal mogelijkheden zoals met lijst en passe-partout zijn bespreekbaar. Neem hiervoor contact met mij op.